perjantai 8. marraskuuta 2013

Uusi ja vanha kohtaavat

Nyt kun raskauteni ei enään ole salaisuus uskalla täälläkin paljastaa, että blogi ensimmäisestä odotuksesta löytyy täältä! :)
Tiesin eräiden sukulaisten seuraavan vanhaa blogiani niin en siellä näitä uusia tuulia uskaltanut julkistaa ennen aikojaa. En halunnut kenenkään saavan tietää asiasta etukäteen, mutta nyt ei enään tarvitse salailla. :) Tosin ei tästä meidän kasvavasta vatsasta silti vielä kaikki sukulaiset ja tuttavat tiedä, vaikkei se mikään salaisuus enää olekaan.

Hermostuin vuodatuksen jatkuviin ongelmiin sen kaatumisen jälkeen ja nyt opettelenkin vasta tätä bloggeria. Kovinkaan ahkera kirjoittelija en ole ollut, mutta se johtuu vain ja ainoastaan tästä järkyttävästä väsymyksestä. Tyttö ei päivällä anna rauhaa keskittyä koneeseen ja illalla olen niin väsynyt ettei kirjoittelut käy mielessä vaan suuntaan suoraan nukkumaan. Täytyy sanoa, että se ns oma-aika on ollut viime viikkoina aika vähissä, olen viettänyt sitä nukkuen.

Tämä toinen raskaus on aivan erilainen ollut kuin edellinen, siksi jostain kumpuaakin vähän sellainen poikafiilis, mutta tiedä sitten. Oikeasti minulle (tai meille) on ihan sama kumpaa sukupuolta tulokas on. Tälläkerralla odotus on sujunut täysin ilman pahoinvointia, kun edelliskerralla illat olivat aina aivan kamalat. Väsytti minua viimeksikin, mutta se oli pientä tähän nykyiseen oloon, voisin edelleenkin vain nukkua ja nukkua ja siltikin väsyttää. JA ne korvat, voi helkkari ne on lukossa päivittäin ja pitkään. Neuvolassa jo puhuin, että olen valmis  hullujenhuoneelle, jos tätä jatkuu sinne huhtikuulle asti. Pystyn jo kuvittelemaan millaisia harhoja jotkut kuulevat, kun pää vain humisee. Ei siis ollenkaan mukavaa! Viimeksi oli samat ongelmat, mutta ne alkoivat vasta viimeisen kolmanneksen aikaan.

Maha kasvaa kovaa vauhtia ja tissitkin edelleen siinä mukana, uskomatonta, mutta minun katoamassa olleet rintani tursuavat jo isoimmistakin omistamistani liiveistä.. Ja mikä hassuinta tiistai iltana (18+2) nukkumaan mennessä havahduin siihen kuinka äkkiä mahalleni tippui jotakin kosteaa ja paita kastui. Maitoa tai jotakin erittyi jo rinnasta, huh kuinka aikaisin..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti