sunnuntai 9. helmikuuta 2014

Hankintoja vauvalle

Ensimmäisen lapsen kohdalla tämä lista oli pitkä, mitään kun ei ollut valmiina. Mintun jäljiltä meillä on vielä tallessa kaikki mitä silloin vauvaa varten hankimme. Eli ei tarvitse kuin varastoja kaivella ja tavarat ottaa esiin, suurin työ on ehkä pinnasängyn kokoaminen. :) Täältä löytyy parin vuoden takainen hankintalista ja täältä kommentointia, olivatko hankinnat tarpeen.

Nyt kun olen uusia tarpeita miettinyt en ole siihen muuta keksinyt kuin

  • hoitotason pinnasängyn päälle
  • harsoja
  • seisomalauta vaunuihin
  • tietenkin niitä poikavärisiä vaatteita
Hoitopöytä meillä oli käytössä Mintun kanssa ja se tytön huoneesta edelleen löytyy. Nyt haluan hoitotason sängynpäälle lähinnä öitä varten, en halua tyttöä öisin herättää vauvan vaipan vaihtojen takia. Ja uusia harsoja tarvitaan ihan siksi, että meidän tyttö on unirätti ihmisiä ja varmasti ei omia harsojaan anna vauvalle.. :)
Poikkesimme ukon kanssa läheisessä lastentarvikeliikkeessä jo ihmettelemässä minkälainen seisomalauta meidän Hartaneihin sopisi. Esittelivät yhtä sopivaa lautaa, mutta ikäeron huomioiden ja tytön touhukkuutta ihmetellen myyjä ei suositellut meidän lautaa etukäteen hankkimaan. Kyseli millaisia lenkkejä teemme ja epäili, että lauta jäisi käyttämättä, kun tyttömme jo niin iso että jaksaa kävellä. Ehdotti että kesällä parempi valinta voisi olla potkupyörä.. Tottahan se on ettei tuo välttämättä kyydissä viihdy ja siksi jätimmekin asian harkintaan. Missään vaiheessa emme ole ajatelleet tuplien hankkimista juuri siitä syystä, ettei tyttö ole enää aikoihin vaunuissa suostunut istumaan. Kertokaahan onko 2,5-vuotias seisomalaudan tarpeessa?



Vauvan vaatteiden hankkimisen olen jo aloittanut, alennusmyynneistä ja kirpputoreilta on löytynyt vaikka mitä ihanuuksia. Kävin myös läpi kaikki säästössä olevat mintun vanhat vaatteet ja otin erikseen kaikki, joita pojallakin voi pitää. Aika paljon niitä löytyi. Äitiyspakkauksen vaatteet meillä jäivät käyttämättä tytön kanssa, joten ihan uusiakin vaatekappaleita laatikoista löytyi. Vielä edessä olisi tytyön vaatelaatikoiden siivous ja järjestely, jotta vauvankin vaatteet saadaan mahtumaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti