keskiviikko 19. helmikuuta 2014

Vauvakutsut

Minut yllätettiin viime viikolla oikein kunnolla, kun työtoverini olivat järjestäneet minulle pienet vauvakutsut! :) 
Olin työkaverin kanssa sopinut, että menemme kyläilemään  yhteisen tutun luo ja että haen hänet kyytiin, kun pääsen töistä. No työpäivä oli kerrassaan kamala, asiat eivät sujuneet ollenkaan ja kiirettä piti. Olin kiukkuinen, olo oli hikinen ja likainen, mietin jo kehtaanko minnekään kylään lähteä. Tytön hain päiväkodista ja nappasin kaverin kyytiin, suu vaahdossa vuodatin kaikki päivän tapahtumat hänelle ja kirosin työpaikkaamme. Perille päästyämme riisuin tytöltä ulkovaatteita ja kiukuttelin, kun äkkiä toisesta huoneesta ilmestyi lisää tuttuja, yksi työtoverini ja tytön kummitäti, suustani ei muuta päässyt kui "mitä te täällä teette??" :) Siltikin hetki meni ennen kuin ymmärsin mitä siellä tapahtui. Tippa tuli silmään, kun lopulta tajusin, että ne oli vauvakutsuja salaa järjestäneet neljästään, ihanaa! Olin kuulemma joskus töissä harmitellut, kun minulle ei semmoisia oltu pidetty esikoista odottaessa.. 
Väkeä oli vähän, mutta tunnelma oli sitäkin parempi, olivat leiponeet piirakat ja kakut ja muumi-kuohuviiäkin oli tarjolla! Sain lahjaksi vaatteita vauvalle, selkeästi pojalle vaikkei heidän pitäisi sukupuolta tietää.. :) Tosin lähes kaikki oudommatkin, jotka sukupuolta ovat arvaileet ovat 100% varmoja tulokkaan olevan poika, vatsani on kuulemma selvästi poikamallia, edessä oleva rantapallo. Mitään en kuitenkaan ole myöntänyt! :) Kyllähän ne siellä sitten selvittivät, jos tulokas onkin tyttö niin vaatteita pitää käyttää erikseen punaisen värityksen kanssa.. Sain myös lahjakortin hemmottelevaan suklaakasvohoitoon, kuulostaa niiin hyvältä! 

Olivat leppoisan yhdessä olon ja herkuttelun lisäksi keksineet ohjelmaakin, minulle järjestettiin hedelmä pilttien maistelua ja kaikkien yllätykseksi vain yksi meni metsään :) Innokkaana lauleskelijana jouduin tarttumaan karaoke mikkiin, mikä olikin pitkästä aikaa oikein mukavaa. Parasta ehkä oli tyttäreni joka tanssi laulun mukana ja lallatti innoissaan toiseen mikrofooniin. <3 Ystävieni piti myös arvailla vatsanympärykseni kokoa ja langasta ottaa oikean mittainen pätkä. Lankojen mittaaminen vasta hauskaa olikin, olivat kaikki arvelleet minut valtavan kokoiseksi, voittaja arvaus oli vain 10cm liikaa, mutta muut aika paljon enempi... :)
Sitten he vielä jokainen tekivät arvauksen syntymäpäivästä, vauvan painosta ja pituudesta ja antoivat nimiehdotuksensa niin tytölle kuin pojallekin.




Ilta oli huippu, nautin kaikesta ja aika kului kuin siivillä! 
Kiitos ystävät yllätys oli ihana!! <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti